2013. december 19., csütörtök

DXN termékrendelési útmutató

  1. Látogass el a honlapomon a Termékekhez, itt találsz egy webshop oldalt.
  2. Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni.
  3. Majd kattints a KOSÁRBA TESZ gombra.
  4. Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre, majd kattints a MÓDOSÍT gombra.
  5. A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.
  6. Ha minden terméket kiválasztottál, kattints a MEGRENDELEM gombra.
Kedvezmények:


  • Ha megrendeléseddel egyidejűleg a TagságiSzerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra. A Tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft. Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon akarod vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel!
  • Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre (a beugró feliratkozó ablakba még az első megnyitáskor!), mert a feliratkozás után kapott elektronikus bonnal, egyszeri 1000Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből, melyet a fogyasztói árból vonnak le.
Fontos figyelmeztetés: ez a kedvezmény, csak a Budapesti központi irodában, vagy a GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén érvényesíthető, a helyi Service Centerekben történő termék átvételkor nem. 

Fizetési módok:


  • előreutalással
  • utánvéttel
  • vagy készpénzzel személyesen a helyi Service Centerben.

Szállítási módok:


  • Előre utalással fizetett megrendelések esetén 25. 000 Ft érték felett nincs szállítási díj, függetlenül attól, hogy a megrendelés engedményes vagy engedmény igénybe vétele nélküli.
    A 12: 00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.


  • Utánvéttel megrendelt termékek esetén 35. 000 Ft felett nincs szállítási díj, függetlenül attól, hogy a megrendelés engedményes vagy engedmény igénybe vétele nélküli.
    A 12: 00 óráig leadott megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.

A fenti kedvezményes lehetőség csomagonként értendő, egy csomagban több személy megrendelése is leadható, ez esetben az együttes megrendelés végösszegének kell elérnie a fenti értékhatárokat.

A megrendelésről e-mailben értesítést kapsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése